Verkosta virtaa -toiminnan tapahtumia

HUOM! Elämyspäiviä ja Verkosta virtaa -toiminta tutuiksi -tilaisuuksia jatketaan taas koronarajoitusten ja turvallisuusmääräysten sallimissa rajoissa.

 

Elämyspäivät 2022

Elämyspäivät ovat Verkosta virtaa -toiminnan ja paikallisten vertaisopastajien sekä paikallisten yhteistyökumppanien järjestämiä kaikille avoimia tietotekniikkaan tutustumistapahtumia. Elämyspäivissä alueen asukkaat tutustuvat paikallisiin opastajiin ja kuulevat alueen vertaisopastustoiminnasta.

TULOSSA: Suolahti 30.3.2022
Suolahden Eläkkeensaajien opastajien pyynnöstä Elämyspäivä Suolahdessa.

 

Verkosta virtaa -toiminta tutuksi -tilaisuudet 2022

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille tietotekniikasta ja netistä sekä vertaisopastajaksi ryhtymisestä kiinnostuneille ikäihmisille. Tilaisuuksien rakenne noudattaa Elämyspäivien sisältöä sillä erotuksella, että paikkakunnalla ei välttämättä ole vertaisopastajia, vaan paikallisia yritetään houkutella vertaisopastajiksi.

TULOSSA: Lahti 11.4.2022
Päijät-Hämeen Omaishoitajat ry:n sekä paikallisten lahtelaisten Verkosta virtaa -opastajien kanssa Digikahvila erityisesti iäkkäille omaishoitajille.

17.2.2022 Pitäjänmäen Eläkkeensaajien jäsentapaamisessa kertomassa Verkosta virtaa -toiminnasta. Pidimme myös lyhyen alustuksen: Netin käyttöön innostaminen ja miten välttyä uusimmilta digihuijauksilta.

Elämyspäivien hitti: videopelikeilaus!