Verkosta virtaa -toiminnan tapahtumia

HUOM! Elämyspäiviä ja Verkosta virtaa -toiminta tutuiksi -tilaisuuksia jatketaan taas koronarajoitusten ja turvallisuusmääräysten sallimissa rajoissa.

 

Elämyspäivät 2022

Elämyspäivät ovat Verkosta virtaa -toiminnan ja paikallisten vertaisopastajien sekä paikallisten yhteistyökumppanien järjestämiä kaikille avoimia tietotekniikkaan tutustumistapahtumia. Elämyspäivissä alueen asukkaat tutustuvat paikallisiin opastajiin ja kuulevat alueen vertaisopastustoiminnasta.

TULOSSA:
Syksyn 2022 Elämyspäivät vielä varmistamatta.

MENNEET:

Suolahti 30.3.2022
Suolahden Eläkkeensaajien opastajien pyynnöstä Elämyspäivä Suolahdessa.

Nokia 3.3.2022
Nokian kevätkauden 2022 avajaistilaisuus.

 

Verkosta virtaa -toiminta tutuksi -tilaisuudet 2022

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille tietotekniikasta ja netistä sekä vertaisopastajaksi ryhtymisestä kiinnostuneille ikäihmisille. Tilaisuuksien rakenne noudattaa Elämyspäivien sisältöä sillä erotuksella, että paikkakunnalla ei välttämättä ole vertaisopastajia, vaan paikallisia yritetään houkutella vertaisopastajiksi. Tilaisuudet voidaan pitää myös Digikahviloina.

TULOSSA:
Syksyn 2022 tilaisuudet vielä varmistamatta.

MENNEET:

Myllypuro, Vuosaaren ja Itä-Helsingin Eläkkeensaajia tapaamassa 23.5.2022 Myllypuron kirkolla. Asiaa Verkosta virtaa -toiminnasta ja digihuijauksista.

Ulvilan Eläkkeensaajien vieraana 5.5.2022 kertomassa Verkosta virtaa -toiminnasta ja samalla Satakunnan Verkosta virtaa -toiminnan alueohjaaja Jorma Henttula esittäytyi paikallisille. Paikalla noin 25 ikäihmistä.

Meri-Porin Eläkkeensaajien kuukausitapaamisessa 4.5.2022 kutsuttuna kertomassa Verkosta virtaa -toiminnasta. Paikalla noin 50 ikäihmistä.

Lahti 11.4.2022
Päijät-Hämeen Omaishoitajat ry:n sekä paikallisten lahtelaisten Verkosta virtaa -opastajien kanssa Digikahvila erityisesti iäkkäille omaishoitajille.

Vaajakoski 6.4.2022
Vaajakosken Eläkeläiset ry:n kutsumana vierailulla yhdessä Keski-Suomen Verkosta virtaa -toiminnan alueohjaaja Esa Kauppisen kanssa,

17.2.2022 Pitäjänmäen Eläkkeensaajien jäsentapaamisessa kertomassa Verkosta virtaa -toiminnasta. Pidimme myös lyhyen alustuksen: Netin käyttöön innostaminen ja miten välttyä uusimmilta digihuijauksilta.

Elämyspäivien hitti: videopelikeilaus!